logo-hoofdkracht-wit

CZB

Over CZB

Ontdek een nieuwe dimensie van zelfinzicht en persoonlijke groei met Conceptie-Zwangerschap-Bevalling (CZB) therapie.

Conceptie-Zwangerschap-Bevalling (CZB)

Tijdens CZB-therapie gaan we dieper in op de periode rondom conceptie, zwangerschap en de geboorte om inzicht te bieden in jouw levensverhaal. Deze tijd legt een basis voor de rest van je leven.

Tijdens deze therapie, ontwikkeld door Erna Rensen, ontdekken we de verbinding tussen jouw CZB-periode en de gebeurtenissen in jouw leven. CZB-therapie kan inzicht, begrip en heling brengen, evenals een heldere kijk op de rode draad die door jouw leven loopt.

Deze therapie kan je helpen te begrijpen waarom je bent wie je bent en hoe je verder kunt groeien.

IMG_7242

Wat houdt CZB in?

CZB staat voor Conceptie, Zwangerschap en Bevalling. Deze periode is van cruciaal belang voor de rest van je leven. Alle gebeurtenissen en ervaringen die jouw ouders hebben doorgemaakt tijdens deze fase, en zelfs de geschiedenis van je grootouders, kunnen nog steeds invloed hebben op jouw leven. Ieder geboorteverhaal brengt specifieke kenmerken en kwaliteiten met zich mee.

De weg naar wie we vandaag zijn begint al voor onze geboorte en jouw levensverhaal wordt onder andere beïnvloed door de cruciale CZB-periode.

Deze methode biedt een unieke kijk op hoe jouw CZB-ervaringen, kenmerken en kwaliteiten hebben gevormd die je vandaag de dag definiëren.

Wat kun je verwachten van CZB-therapie?

Tijdens een CZB-sessie analyseren we jouw geboorteverhaal of dat van jouw kind. Door jouw geboorteverhaal te verkennen, kunnen we specifieke kenmerken en kwaliteiten identificeren. Dit geeft niet alleen inzicht in waarom je handelt zoals je handelt, maar werpt ook een nieuw licht op jouw talenten. Bovendien biedt CZB-therapie inzicht in de rode draad in jouw leven en kan het leiden tot begrip en genezing.